Klip čili šňůrka na dudlík

Hledáte originální dárek pro svoji kamarádku, která čeká miminko? Nebo jste se právě dozvěděly, že budete babičkou a chcete svému vnoučkovi či vnučce pořídit něco do výbavy? Chcete si jen tak udělat radost než se Vám malé narodí?

 

Klipy na dudlíky jsou v současné moderní době nedílnou součástí výbavy téměř každé maminky. Ať už se jedná o jednoduché šňůrky s plastovým klipem a stuhou nebo designové kousky s dřevěnými či silikonovými korálky. Vždy slouží ke stejnému účelu a to k připevnění dudlíku, aby šidítko mimču nevypadlo z pusinky a cestou jste jej neztratili. Žádná maminka nechce během procházky kontrolovat, jestli má dudlík miminko u sebe, nebo ho už stačilo vyhodit z kočárku. Přichytit pomocí kovového klipu můžete k nosítku, na oblečení, k autosedačce, nebo ke zmiňovanému kočárku. Šňůrka je dostatečně dlouhá, ale zároveň bezpečná pro vaše děťátko.

 

U nás si můžete nechat vyrobit originál se jménem miminka, na výběr je mnoho barevných kombinací i vzorů. Od zvířátek, přes srdíčka, hvězdičky, dopravní prostředky až po korálky s nápisy. Všechny komponenty jsou dřevěné, barvy s atestem pro děti do tří let. A jakmile už se zbavíte dudlíku, můžete šňůrku použit k připevnění hračky, darovat ji holčičce pro panenky a nebo schovat jako krásnou památku.

 

Při výběru ale vždy dbejte, aby šňůrka byla hlavně bezpečná, proto se neváhejte výrobce i zeptat, zda-li jsou použité komponenty vhodné pro miminka, přece jen si je občas dají do pusinky a vy nechcete, aby se mu něco stalo. Naše výrobky prošly v roce 2019 kontrolou z Krajské hygienické stanice Olomouckého kraje a použité materiály jsou tedy bezpečné pro zdraví Vašeho miminka.

 

A jaké klipy nakoupíte u nás?  

Nejjednodušší a také nejlevnější jsou klipy pouze z dřevěných korálků. Praktická šňůrka a veselé barvičky, žádná písmenka ani motivy.

klipybezjmenaamotivuJestli nevíte, jak se bude ještě nenarozené miminko jmenovat a chcete budoucí mamince udělat radost, můžete si vybrat z klipů bez jména, ale s motivem lišky, kočky, srdíčka, mašinky a mnoho dalšího.

bez jmena2

 Klipy na dudlíky pouze se jménem miminka přesně určují, komu řetízek patří. Jednoduchý design a krásný doplněk.
klipy bez motivu

A jako poslední jsou klipy u vás samozřejmě ty nejoblíbenější – jméno děťátka a velký výběr vzorů a barevných kombinací. Ceny těchto klipů se mírně liší, vždy záleží, kolik motivů je použito. A pokud jste si žádný z nich u nás nevybrali, neváhejte a klidně mi napište, zkusím Vám splnit i nesplnitelné. 
snurka na dudlik