Dbejte na kvalitu výrobků

Dneska bych Vám ráda ukázala, jak vypadají naše výrobky po několik letech používání. 

Při výběru zboží pro vaše miminka dbejte na to, aby použité materiály byly opravdu kvalitní. Děti rádi všechno zkoumají pusinkou a proto je velmi důležité, co jim rodiče dopřejí. Na všech našich výrobcích jsou komponenty z ekologických a certifikovaných materiálů z Německa, korálky jsou vysoké kvality, odolné vůči slinám i potu a zcela bezpečné pro Vaše děti. 

A abych o všem jen nepsala, na pár fotkách Vám ukáži, co s klipy udělal čas a děti :)

Tyto dvě šňůrky na dudlík jsou téměř tři roky staré a moje dcera je používala denně rok a půl. Samozřejmě na klipech je poznat, že je zkoušela ochutnat zoubkama, takže mírné rýhy tam jsou, ale barva stále drží a neodlupuje se. Písmenka jsou jako nová. a motivy, na kterých není potisk - v tomto případě hvězdičky jsou téměř bez známek používání. 

 klipy na dudlíky  detail kočičky

Růžový řetízek se sovičkou je používaný přibližně stejnou dobu a v šuplíku už jej mám také nějaký pátek schovaný, dcera už oslavila páté narozeniny. Potisk očiček, zobáčku a srdíčka na sově je ošoupaný, ale na korálkách není nic znát. Kovové části klipu ze zadní strany také drží. 

  klip na dudlík  kovová část klipu

Tímto jsem Vám chtěla ukázat, že kvalitní výrobky opravdu něco vydrží a věřím, že s nimi budete spokojeni. Levnější náhražky sice splní na určitou dobu svoji funkci, ale buď je budete muset brzy vyměnit nebo v některých případech i vyhodit. 

A jako poslední tu mám na ukázku přívěsek na klíče, který jsem si vyrobila, když se narodila druhá dcera a denodenně ho nosím už tři roky v kabelce, v batohu na klíčích. Dávám mu tedy opravdu zabrat. Stříbrný potisk na kytičkách už po těch letech vymizel, ale jinak si troufám říct, že kvalita je opravdu dobrá. 

přívěsek na klíče

Pokud byste rádi přispěli vaší fotku do tohoto článku, aby i ostatní viděli, co všechno naše výrobky vydrží, budu moc ráda za jakoukoliv fotku. Posílejte na mail veseledudliky@email.cz a já ji doplním.